Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Introduction to Contracts under English and American Law / 13 martie – 15 mai 2014, Facultatea de Drept, UB
11.03.2014 | JURIDICE.ro

Facultatea de Drept din cadrul Universității București anunță organizarea unei serii de 10 conferințe cu tema ”Introduction to Contracts under English and American Law”, prezentate de Av. drd. Luminița Gheorghe și Av. drd. Raluca Papadima.

Prelegerile vor avea loc în Amfiteatrul IV, în fiecare joi, între orele 10-12, în perioada 13 martie – 15 mai 2014, iar participanții vor beneficia de 3 credite extra-curriculare, evidențiate în suplimentul diplomei de licență. Pentru absolvirea cursului sunt necesare minim 6 prezențe și îndeplinirea cerințelor pentru evaluarea finală (un exercițiu practic și un test grilă).

Conferințele se vor desfășura în limba română și engleză și se adresează studenților din anii II-IV de la Facultatea de Drept, UB. Pentru participare este necesară o bună cunoaștere a limbii engleze.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.