Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Proces de drept penal organizat de LSA Suceava
11.03.2014 | Cornel TILIHOI

Secţiuni: Drept penal, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Asociaţia Studenţilor la Drept LSA Suceava, prin Departamentul Activităţi Academice, organizează sâmbătă, 22 martie 2014, la Palatului de Justiție din Suceava, Procesul Simulat de Drept Penal-Infracțiuni Contra Persoanei.

Coordonatorul proiectului este Mariana Lenuța Zaiț, vicepreşedintele departamentului Activităţi Academice.

Înscrierile se vor face în perioada 10-15 martie, iar echipele vor fi formate din câte doi membrii.

Evenimentul urmăreşte dezvoltarea abilităţilor practice şi a calităţilor de pledant ale participanţilor, studenţi la drept, şi motivarea acestora să participe la activităţi complementare curriculei universitare, prin crearea unei speţe şi prin asumarea unor roluri de către participanţi care să fie cât mai aproape de desfăşurarea reală a unui proces, în cadrul unei şedinţe de judecată. Taxa de participare e de 20 de lei pentru fiecare echipă.

Acest Concurs de Procese Simulate (Moot Court Competiton) face parte dintr-o serie de evenimente realizate la nivel local de către LSA Suceava, precum: dezbateri academice, stagii de practică, conferinţe şi seminarii, efectuarea unor stagii de practică, vizite instituţionale, etc. şi la nivel naţional de către ELSA România.

Asociaţia Europeană a Studenţilor la Drept ELSA (The European Law Students’ Association) este cea mai mare organizaţie a studenţilor în drept şi a tinerilor jurişti din lume. ELSA este o organizaţie apolitică, independentă şi nonprofit, care funcţionează pe baza voluntariatului. În prezent ea cuprinde 37 de ţări, numărând peste 25.000 de membri activi, cuprinşi în 200 de Grupuri Locale din tot atâtea facultăţi de Ştiinţe Juridice din Europa.

Cornel TILIHOI
PR LSA Suceava

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti