Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Leadership Development through Social Entrepreneurship and Impact Investing / 20 martie 2014, București


10 martie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Camera de Comerţ Naţională a României orgnizează workshop-ul
Leadership Development through Social Entrepreneurship and Impact Investing
(Dezvoltarea Leadership-ului prin Antreprenoriat Social şi Impactul Investiţiilor)

joi, 20 martie 2014, 17:00-19:30
Palatul Camerei Naţionale, Amfiteatrul Albastru

Partener media: JURIDICE.ro


Dr. Yuwei Shi, decan şi profesor de Management Strategic, Institutul de Studii Internaţionale Monterey, California, va discuta în exclusivitate cu mediul de afaceri românesc pe teme de actualitate – antreprenoriat şi investiţii cu impact social, leadership, business mentorship.


Participarea la eveniment se va face pe baza unei taxe de participare – 159 lei (TVA inclus)/persoană, în limita locurilor disponibile şi a ordinii înscrierilor. Pentru 2 sau mai mulţi participanţi înscrişi din partea aceleiaşi organizaţii se acordă o reducere de 15%.

Participarea la workshop se face prin transmiterea formularului de participare completat până marţi, 18 martie 2014.


Dr. Yuwei Shi este fondator şi director al Frontier Market Scouts Program, lansat în ianuarie 2011 şi care a instruit un număr impresionant de întreprinzători  din întreaga lume – Brazilia, China, Columbia, Ecuador, Egipt, India, Mexic, Turcia, SUA ș.a. interesaţi să afle:
cum pot echilibra orientarea către profit cu implicarea în comunitate, prin proiecte care reuşesc, în acelaşi timp, să impulsioneze reducerea sărăciei și crearea bunăstării?
care sunt fondurile de investiții ce vizează piețele cu capital slab și ce reprezintă acestea pentru comunitate
cum pot fructifica atât oportunitățile cât şi provocările de la „baza piramidei”, respectiv să identifice, să evalueze şi să sprijine o întreprindere cu impact social

şi să înveţe:
ce caută investitorii în proiectele cu impact social, în zonele cu economie emergentă
ce oportunităţi de carieră deschide domeniul antreprenoriatului social
cum evaluaţi dacă o afacere cu impact social se află în stadiul potrivit pentru a beneficia de investiţii
despre legătura dintre mediul de afaceri şi cel educaţional, în special exemple şi bune practici transversale cu privire la inovare, la modul în care mediul educaţional contribuie la formarea celor care vor asigura continuitatea inovaţiei în domeniul social.

Programul este atât unul educaţional cât şi o iniţiativă care dovedeşte reale capacităţi pentru dezvoltarea ulterioară a companiilor indiferent de dimensiunea acestora, având un rol activ în sistemele sociale şi antreprenoriale, prin mobilizarea capitalului uman.

Misiunea acestui proiect este de a debloca şi evidenţia oportunităţile economice prin pregătirea întreprinzătorilor şi susţinerea eforturilor acestora, beneficiile oferite de program fiind dobândirea experienţei trans-naţionale, abilităţi de leadership în proiecte cu impact social, alături de posibilitatea unui schimb bogat de idei şi networking.

De asemenea, cercetările Dr. Yuwei Shi pun accent pe management strategic, programul identificând, recrutând şi sprijinind întreprinzătorii cu idei inovative, ce nu dispun de resursele necesare pentru a ajunge la nivel global.

În anul 2013, Programul Frontier Market Scouts Program a câştigat un premiu important pentru inovaţie, acordat celor mai bune programe axate pe promovarea antreprenoriatului social.


Petru RUSSU
Consilier de Zonă
Direcţia Reprezentare Camerală
Biroul Relaţii Externe
tel.: 021 319 00 88
fax: 021 311 75 12
drc@ccir.ro

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică