Secţiuni » Arii de practică » Business » Fuziuni & Achiziţii
Fuziuni & Achiziţii
Profesionişti

Cătălin Oroviceanu s-a alăturat echipei D&B David şi Baias


14 martie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro
Catalin Oroviceanu

Cătălin Oroviceanu

Cătălin Oroviceanu s-a alăturat echipei D&B David şi Baias în calitate de Avocat Senior Coordonator în departamentul de drept corporatist şi concurenţă.

Cătălin este specializat în Drept Societar și Pieţe de Capital, precum şi în fuziuni, achiziții și restructurare. Are o vastă experienţă în negocierea şi structurarea unor tranzacţii complexe, fiind implicat atât în analizele de tip due diligence, cât şi în celelalte etape ale unei tranzacţii, asistând clienţii pe durata negocierilor, până la finalizarea cu succes a acesteia. Cătălin a acordat asistenţă clienţilor atât pe partea de vânzare cât și pe partea de cumpărare, între cele mai recente tranzacții regăsindu-se: achiziționarea celei de-a doua companii de curierat din România de către un fond privat de capital, vânzarea de către un grup internațional de media a filialei sale din România, ori vânzarea de către o companie internaţională de petrol a operațiunilor sale de downstream de pe piaţa locală, informează TopLegal.ro.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii