Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorului
18.03.2014 | JURIDICE.ro

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România a dat publicității sâmbătă, 15 martie 2014, un comunicat cu ocazia aniversării Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorului.

Cu această ocazie instituția, prin președintele Sorin Mierlea și ceilalți reprezentanți, a adresat consumatorilor români sincere urări de bine și a reamintit cele patru drepturi fundamentale ale consumatorului, enunțate pentru prima oară de președintele american John F. Kennedy: dreptul la securitate, dreptul la informare, dreptul de a alege și dreptul de a fi ascultat.

De asemenea, A.N.P.C.P.P.S. România subliniază faptul că drepturile consumatorului reprezintă un fenomen cu o bogată istorie fiind recunoscute încă din 1985 de către Adunarea Generală a Națiunilor Unite, când au fost acceptat liniile directoare în domeniu.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.