« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 

Procedura de acreditare a organismelor de verificare a rapoartelor de monitorizare a emisiilor de gaze cu efect de sera
18.09.2007 | JURIDICE.ro, SOVA & ASOCIATII

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

In Monitorul Oficial nr. 635/17 septembrie 2007, a fost publicat Ordinul 1768/2007 al Ministrului Economiei si Finantelor pentru aprobarea Procedurii de acreditare a organismelor de verificare a rapoartelor de monitorizare a emisiilor de gaze cu efect de sera.

Procedura de acreditare a organismelor de verificare a rapoartelor de monitorizare a emisiilor de gaze cu efect de sera stabileste urmatoarele:
– criteriile generale si conditiile pentru acreditarea organismelor de verificare care au competente pentru verificarea raportului de monitorizare privind emisiile de gaze cu efect de sera, a datelor si informatiilor privind emisiile de gaze cu efect de sera;
– evaluarea aplicarii metodologiei de monitorizare, prevazuta in autorizatia privind emisiile de gaze cu efect de sera, si a altor cerinte relevante, in cadrul schemei de comercializare a emisiilor de gaze cu efect de sera, stabilita prin Hotararea Guvernului nr. 780/2006 privind stabilirea schemei de comercializare a certificatelor de emisii cu efect de sera.

Potrivit reglementarii, scopul acreditarii este de a asigura ca organismul de verificare are competente si capabilitati in ceea ce priveste verificarea raportului de monitorizare privind emisiile de gaze cu efect de sera, a datelor si informatiilor privind emisiile de gaze cu efect de sera, precum si evaluarea aplicarii metodologiei de monitorizare, prevazuta in autorizatia privind emisiile de gaze cu efect de sera, si a altor cerinte relevante.

Procedura de acreditare a organismelor de verificare tine cont de recomandarile, cerintele si criteriile prevazute in Ghidul EA-6/03 pentru recunoasterea organismelor de verificare in aplicarea Directivei 2003/87/CE privind stabilirea unei scheme europene de comercializare a certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera, varianta revizuita, aprilie 2007.

Pentru STIRI.JURIDICE, SOVA & ASOCIATII

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.