Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

MJ. A treia reuniune a Comisiei Naționale de Drept Internațional Umanitar


19 martie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat

În cursul zilei de marți, 18 martie 2014, a avut loc cea de-a treia reuniune a Comisiei Naționale de Drept Internațional Umanitar, a cărei președinție este deținută de Ministerul Justiției, pe perioada martie 2013 – martie 2014, reuniune ce s-a desfășurat la Universitatea Națională de Apărare „Carol I”, informează Ministerul Justiției.

Secretarul de stat Simona-Maya Teodoroiu a susținut în fața membrilor Comisiei cele mai importante activități, dar și inițiative ale Comisiei în ultimul an ce au contribuit la promovarea dreptului umanitar.

De asemenea, Raportul de activitate al Comisiei Naționale de Drept Umanitar a fost finalizat pentru perioada în care Ministerul Justiției a deținut președinția și urmează să fie supus aprobării Primului Ministru.

Pentru anul următor președinția acesteia o va deține Ministerul Afacerilor Externe.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică