« Selected
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro
 1 comentariu

Victor Ponta – partener la Sova & Asociatii
19.09.2007 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Content | Toate secţiunile

Cuvinte cheie:
JURIDICE - In Law We Trust

Casa de avocatura Sova si Asociatii si-a extins parteneriatul prin alaturarea in cadrul echipei a avocatului Victor Ponta, ca partener senior. Astfel, echipa de parteneri a firmei Sova si Asociatii ajunge la sapte membri, dintre care patru parteneri seniori (Victor Ponta, alaturi de Dan Sova, Roxana Eftimie si Radu Cernov).

Dan SovaDan Sova, Managing Partner, precizeaza ca alaturarea avocatului Victor Ponta echipei Sova si Asociatii va contribui la dezvoltarea si specializarea firmei, precum si la consolidarea imaginii profesionale si publice.

Dan Sova: "Este o optiune profesionala care va intari pozitia firmei pe piata avocaturii din Romania".

In comunicatul Sova si Asociatii se mentioneaza ca "acest parteneriat aduce impreuna avocati cu experienta semnificativa in profesie, ce se bucura de o recunoastere durabila pentru profesionalismul, performantele si competentele lor, completand in acest fel echipa tanara, performanta si ambitioasa din cadrul casei de avocatura Sova si Asociatii.

Victor PontaVictor Ponta, fost procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea Suprema de Justitie, doctor in drept penal si conferentiar universitar, este de departe si cel mai bun produs tanar al politicii romanesti de dupa 1989. Stau marturie nu numai alegerea sa ca si castigator al campaniei "Zece pentru Romania" la categoria "Tineri politicieni 2006", ci si urmatoarele superlative pe care le-a avut de-a lungul carierei sale: cel mai tanar procuror, cel mai tanar secretar de stat, cel mai tanar ministru. In ultimii ani, Victor Ponta a intrat in avocatura unde practica acelasi stil nonconformist care ii este caracteristic, implicandu-se in cazuri controversate si complexe. In cadrul echipei de la Sova si Asociatii, in calitate de partener senior, Victor Ponta va coordona toate activitatile ce tin de drept penal, domeniu in care are si o intensa activitate publicistica.

* * *

Sova si Asociatii este o casa de avocatura multidisciplinara care acopera un domeniu vast de practica in probleme juridice si de afaceri precum proiecte de finantare, proiecte de afaceri, domeniul energiei si al resurselor naturale, proiecte de privatizare, lichidari, drept financiar si fiscal, fuziuni si achizitii, contracte comerciale, domenul imobiliar si proprietate intelectuala. Casa de avocatura a fost fondata in 1997 in Bucuresti, asumandu-si angajamentul ferm fata de excelenta in afaceri si oferirea cu prioritate de servicii de cea mai buna calitate clientilor sai.

Sova si Asociatii a cunoscut o crestere consecventa si dinamica, fiind mereu in pas cu cele mai recente tendinte si transformari din domeniul juridic, dezvoltand o cultura integrata, diversificata si orientata spre afaceri, cu scopul de a atinge obiectivele clientilor sai prin planificare strategica si metode inovatoare de executie. Sova si Asociatii face parte din elita avocaturii de pe piata romaneasca, fiind clasata in mod constant printre primele case de avocatura din Romania. "

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.