TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

O mare firmă de avocatură din România oferă asistenţă juridică pentru dezvoltarea laserului de la Măgurele
19.03.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Astăzi, la Roma, are loc ceremonia de semnare a Contractului de achiziţie publică dintre Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizică şi Inginerie Nucleară ”Horia Hulubei” şi consorţiul european condus de ”Istituto Nazionale di Fisica Nucleare” din Italia, vizând construcţia infrastructurii de cercetare aferentă dezvoltării celui mai mare laser din lume, parte a proiectului european ELI-NP.

ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII participă la ceremonia de semnare a Contractului de Inginerie, Achiziţie şi Construcţie (EPC) pentru proiectarea, fabricarea, livrarea, instalarea, testarea, punerea în funcţiune şi mentenanţa pe perioada punerii în funcţiune a Sistemului Fascicul Gama de mare intensitate (GBS) de la Măgurele. Valoarea acestui contract este de 66,8 milioane de euro şi provine în integralitate din fonduri europene, informează TopLegal.ro.

 

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate