Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

O mare firmă de avocatură din România oferă asistenţă juridică pentru dezvoltarea laserului de la Măgurele

19.03.2014 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Astăzi, la Roma, are loc ceremonia de semnare a Contractului de achiziţie publică dintre Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizică şi Inginerie Nucleară ”Horia Hulubei” şi consorţiul european condus de ”Istituto Nazionale di Fisica Nucleare” din Italia, vizând construcţia infrastructurii de cercetare aferentă dezvoltării celui mai mare laser din lume, parte a proiectului european ELI-NP.

ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII participă la ceremonia de semnare a Contractului de Inginerie, Achiziţie şi Construcţie (EPC) pentru proiectarea, fabricarea, livrarea, instalarea, testarea, punerea în funcţiune şi mentenanţa pe perioada punerii în funcţiune a Sistemului Fascicul Gama de mare intensitate (GBS) de la Măgurele. Valoarea acestui contract este de 66,8 milioane de euro şi provine în integralitate din fonduri europene, informează TopLegal.ro.

 

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week