Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Concurs pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor şi procurorilor
21.03.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de miercuri, 19 martie 2014, organizarea unui concurs sau examen pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor, la Bucureşti, în perioada 28 martie – 25 iunie 2014, precum şi a calendarului de desfăşurare a concursulu.

Plenul a aprobat:
– posturile de conducere vacante de preşedinte şi vicepreşedinte de la curţi de apel, tribunale şi judecătorii scoase la concurs, cu includerea funcţiilor de conducere vacante până la data de 15 iulie 2014, cu observaţiile Comisiei nr.2, în sensul includerii celei de-a doua funcţii de vicepreşedinte de la Curtea de Apel Suceava, sub rezerva emiterii ordinului ministrului justiţiei şi a neincluderii postului de preşedinte de la Judecătoria Piteşti, până la definitivarea situaţiei acestui post;
– posturile de conducere vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror şi prim-procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curţi de apel, tribunale şi judecătorii, scoase la concurs cu includerea funcţiilor de conducere vacante până la data de 15 iulie 2014, cu observaţiile Comisiei nr.2, în sensul includerii postului de procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti şi a postului de prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.
– tematica şi bibliografia concursului/examenului, conform propunerilor Comisiei nr. 2;
– modelul cererilor tip de înscriere la concursul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti