Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Concurs pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor şi procurorilor
21.03.2014 | JURIDICE.ro


Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de miercuri, 19 martie 2014, organizarea unui concurs sau examen pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor, la Bucureşti, în perioada 28 martie – 25 iunie 2014, precum şi a calendarului de desfăşurare a concursulu.

Plenul a aprobat:
– posturile de conducere vacante de preşedinte şi vicepreşedinte de la curţi de apel, tribunale şi judecătorii scoase la concurs, cu includerea funcţiilor de conducere vacante până la data de 15 iulie 2014, cu observaţiile Comisiei nr.2, în sensul includerii celei de-a doua funcţii de vicepreşedinte de la Curtea de Apel Suceava, sub rezerva emiterii ordinului ministrului justiţiei şi a neincluderii postului de preşedinte de la Judecătoria Piteşti, până la definitivarea situaţiei acestui post;
– posturile de conducere vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror şi prim-procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curţi de apel, tribunale şi judecătorii, scoase la concurs cu includerea funcţiilor de conducere vacante până la data de 15 iulie 2014, cu observaţiile Comisiei nr.2, în sensul includerii postului de procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti şi a postului de prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.
– tematica şi bibliografia concursului/examenului, conform propunerilor Comisiei nr. 2;
– modelul cererilor tip de înscriere la concursul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate