Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

ROF al Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”


24.03.2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Lege 9, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 200 din data de 21 martie 2014 a fost publicat Ordinul ministrului educaţiei naţionale şi ministrului delegat pentru învăţământ superior, cercetare ştiinţifică şi dezvoltare tehnologică nr. 3039/2014 privind aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare şi a organigramei Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”.

Actul normativ aprobă organigrama şi regulamentul de organizare şi funcţionare a Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”.
Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” este o instituţie de drept public, de importanţă naţională, cu personalitate juridică, aflată în subordinea Ministerului Educaţiei Naţionale şi finanţată de la bugetul de stat.
BCU „Carol I” este structurată în 18 servicii, 7 birouri şi 8 compartimente specializate, aflate în unitatea centrală, 16 biblioteci filiale situate în 18 locaţii aflate în facultăţile Universităţii din Bucureşti şi Secţia pedagogică „I. C. Petrescu”, structurată în 4 servicii de specialitate.

În BCU „Carol I” au acces următoarele categorii de utilizatori:
– cadre didactice de la Universitatea din Bucureşti şi din instituţiile de învăţământ superior de stat şi particular din Bucureşti şi din provincie, din învăţământul superior din străinătate şi din învăţământul preuniversitar;
– studenţi, masteranzi şi doctoranzi de la Universitatea din Bucureşti, din instituţiile de învăţământ superior de stat şi particular, din Bucureşti şi din provincie;
– studenţi, masteranzi şi doctoranzi străini cuprinşi în programe şi proiecte educaţionale;
– cercetători de la Universitatea din Bucureşti, din instituţiile de învăţământ superior de stat şi particular, din Bucureşti şi din provincie, cercetători care nu fac parte din reţeaua Ministerului Educaţiei Naţionale;
– elevi de liceu;
– specialişti din diferite domenii ale culturii şi ştiinţei;
– alte categorii de utilizatori.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti