Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

MAI. Lansare de carte: ”Steme din emblemele matricelor sigilare care au aparținut unor unități de poliție (1831-1921)”
25.03.2014 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Ministerul Afacerilor Interne a dat publicității duminică, 23 martie 2014, un comunicat cu privire la lansarea de carte organizată de Editura MAI cu ocazia Zilei Poliției Române.

Astfel, luni, 24 martie 2014, la sediul Centrului Cultural, a avut loc lansarea volumului ”Steme din emblemele matricelor sigilare care au aparținut unor unități de poliție (1831-1921)”, autor Laurențiu Ștefan Szemkovics (Arhivele Naționale). Cartea reprezintă rezultatului unei cercetări științifice îndelungate în arhivele secolelor IX și XX și reușește să redea într-o prezentare grafică deosebită înscrisurile istorice și ilustrațiile inedite ale evoluției Poliției Române.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.