Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Flux informații

Ziua Poliției Române

25 martie 2014 | JURIDICE.ro

Inspectoratul General al Poliției Române a dat publicității un comunicat cu privire la evenimentele organizate în București cu ocazia aniversării Zilei Poliției Române pe 25 martie.

Astfel, în Piața Universității vor fi organizate mai multe evenimente pe data de 25 martie 2014, în intervalul orar 10:00-16:00. În cadrul acestor manifestări vor fi prezentate standuri expoziţionale cu tehnică de ultimă generaţie, folosită în activitatea de poliţie, dotările trupelor de intervenţie, precum celelalte echipamente din dotarea unităţilor de poliţie. Tot aici, va fi organizată o expoziţie de arme şi costume ale Serviciului Independent pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale.

De asemenea, spectatorii vor putea să vadă autospecialele, motocicletele şi triciclurile folosite de poliţiştii rutieri, precum şi maşini de epocă, pe care le-a folosit Poliţia Română, dar și multe alte echipamente și tehnică utilizate de celelalte servicii din cadrul Poliției Române.

Organizatorii au plănuit evenimente interesante pentru persoanele de toate vârstele, atât jocuri interactive cât și acțiuni de educare a publicului.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică