TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

SCHOENHERR reia cursurile de Lawyering la București și Constanța
27.03.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Firma de avocatură SCHOENHERR continuă cursurile de Lawyering la Universitatea din București și la Universitatea Ovidius din Constanța.


  • 29 martie 2014: Universitatea Ovidius din Constanța, Facultatea de Drept, Ins and Outs of Corporate Lawyering, Alexandra Munteanu și Ana-Maria Sătmar;
  • 1 aprilie 2014: Universitatea din București, Facultatea de Drept, Ins and Outs of Corporate Lawyering, Alexandra Munteanu și Ana-Maria Sătmar;
  • 2 aprilie 2014: Universitatea din București, Facultatea de Drept, Business LawyeringSimona Chirică.

Participarea este gratuită. Pentru înregistrare, studenții sunt invitați să trimită un mesaj la lawfaculty@schoenherr.eu.

Lawyering @ Schoenherr

lawyering2014Lawyering este un concept ale cărui principale elemente sunt: înțelegerea nevoilor și dorințelor clienților; asigurarea unor standarde de calitate foarte înalte; dezvoltarea profesională continuă. Proiectul Lawyering, inițiat acum mai bine de 50 de ani și apoi dezvoltat de Fritz Schönherr, fondatorul casei de avocatură ce îi poartă numele, este permanent adaptat și îmbunătățit de cei peste 300 de avocați din 14 jurisdicții europene (mai multe detalii pe pagina oficială). În România, primele cursuri de Lawyering au fost susținute în anul 2011, informează TopLegal.ro.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate