Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Detașare judecător în cadrul MAI. UPDATE: Prelungire
22.03.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 21 martie 2017, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea detaşării în cadrul Ministerului Afacerilor Interne – Biroul SIRENE/CCPI a jud. Mango Livia-Marcela, Curtea de Apel Cluj, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 1 aprilie 2017.

:: Ordinea de zi soluționată, ora 9.00 (pct. 3)
:: Nota Direcției resurse umane şi organizare nr. 6088/2017 privind prelungirea detaşării jud. Mango Livia-Marcela, Curtea de Apel Cluj, în cadrul MAI – Biroul SIRENE/CCPI

***

27 martie 2014: Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de miercuri, 26 martie 2014, detaşarea în cadrul Ministerului Afacerilor Interne – Biroul SIRENE/CCPI a doamnei Mango Livia-Marcela, judecător la Curtea de Apel Cluj, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 1 aprilie 2014.

Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.