Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Mesajul ministrului afacerilor interne cu ocazia aniversării a 10 ani de la aderarea la NATO


31 martie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Gabriel Oprea, ministrul afacerilor interne, a transmis un mesaj militarilor participanţi la misiunile desfăşurate sub egida NATO, cu ocazia aniversării a 10 ani de când România a devenit stat membru cu drepturi depline al Alianței Nord-Atlantice, potrivit unui comunicat MAI.

Ministrul a declarat: ”Anul 2004 este unul dintre cei mai importanţi ani ai politicii externe româneşti, începând din 1989 și până în prezent.

În calitate de viceprim-ministru pentru securitate naţională, de ministru al afacerilor interne, dar şi de fost ministru al apărării, sunt deosebit de mândru atunci când profesionalismul camarazilor noştri este elogiat de oameni importanţi ai lumii – vicepreşedintele american Joe Biden, Secretarul General al NATO Anders Fogh Rasmussen şi mulţi alţii.

Faptul că astăzi România este un partener credibil în plan internaţional se datorează în mare parte dumneavoastră, militarilor din cadrul MApN și jandarmilor din cadrul MAI, pentru rigurozitatea şi responsabilitatea cu care v-aţi asumat şi v-ați respectat angajamentele, pentru maniera inteligentă în care aţi participat activ la edificarea unui mediu internaţional sigur.
Pentru acest mod exemplar în care aţi înţeles să vă faceţi datoria, aveţi toată consideraţia mea!

Dragi militari, vă urez mult succes în misiunile viitoare, iar celor care sunt și în aceste zile în misiuni departe de țară, le spun că așteptăm să se întoarcă sănătoşi acasă! Aşa să ne ajute Dumnezeu!”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică