« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideoArticole autoriRevista de note şi studii juridice (RNSJ)ESSENTIALSStudiiOpiniiInterviuriPovestim cărţi
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
 1 comentariu

UNBR. Hotărârile adoptate de Congresul Avocaților 2014. UPDATE
10.04.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

10 aprilie 2014: Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității miercuri, 9 aprilie 2014, Hotărârea, cu caracter general, adoptată de Congresului Avocaților 2014, prin care Congresul ia act de materialele scrise transmise de către delegații care au propus adoptarea de hotărâri, rezoluţii, privitoare inclusiv la modificarea directă de către Congres a unor acte normative cu caracter infra-parlamentar care intră în competenţa Congresului și dispune măsurile corespunzătoare.

***

7 aprilie 2014: Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității duminică, 30 martie 2014, hotărârile adoptate de Congresul Avocaților, ce a avut loc la București în perioada 28-29 martie 2014.

:: Hotărârea nr. 1 privind aprobarea RAPORTULUI DE ACTIVITATE AL CONSILIULUI U.N.B.R. (între Congresul avocaţilor 2013 şi Congresul avocaţilor 2014);
:: Hotărârea nr. 2 privind aprobarea execuţiei bugetare a Uniunii Naţionale a Barourilor din România pe anul 2013;
:: Hotărârea nr. 3 privind aprobarea proiectului de buget al Uniunii Naţionale a Barourilor din România pe anul 2014;
:: Hotărârea nr. 4 privind aprobarea execuţiei bugetare a Casei de Asigurări a Avocaţilor pe anul 2013;
:: Hotărârea nr. 5 privind aprobarea proiectului de buget al sistemului autonom de pensii şi asigurări sociale pentru avocaţi;
:: Hotărârea nr. 6 privind validarea modificărilor şi completărilor aduse de către Consiliul U.N.B.R., prin delegare, Statutului profesiei de avocat precum şi privind mandatarea Consiliului U.N.B.R. de a îndeplini atribuţiunea prevăzută la art. 64 alin. (1) lit. d) din Legea nr. 51/1995.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “UNBR. Hotărârile adoptate de Congresul Avocaților 2014. UPDATE”

  1. Florin RADU spune:

    Pentru ca se face foarte mare tevatura despre interdictia, cuprinsa in legea nr. 411/2004, ca fondurile private de pensii sa faca investitii imobiliare, trebuie sa spunem ca legea 411/2004 NU se refera sub nici o forma la fondul de pensii al avocatilor, ci doar la fondurile private de pensii – pilonul II.
    Ceea ce trebuie discutat, asadar, nu este despre aceasta interdictie inexistenta, ci despre oportunitatea acestor investitii, acolo unde, intr-adevar, e mult de discutat…

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.