Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

INM a semnat un Protocol de colaborare cu Institutul Naţional de Justiţie din Republica Moldova
02.04.2014 | JURIDICE.ro


Institutul Național al Magistraturii a dat publicității marți, 31 martie 2014, un comunicat cu privire la participarea directoarei Octavia Spineanu-Matei la a doua sesiune a Comisiei Interguvernamentale România – Republica Moldova pentru Integrare Europeană.

Reuniunea a stabilit direcţiile de cooperare viitoare în vederea sprijinirii parcursului european, cu accent pe implementarea viitoare a Acordului de Asociere, inclusiv a Acordului de Liber Schimb Aprofundat şi Cuprinzător UE – Republica Moldova, componentă integrală a Acordului de Asociere.

Octavia Spineanu-Matei, director INM, a subliniat buna cooperare cu Institutul Naţional de Justiţie din Republica Moldova (INJ) și a prezentat disponibilitatea pentru continuarea schimburilor de experienţă, sprijinirea reformei sectorului judiciar, organizarea de activităţi comune, precum și sprijinirea INJ în demersul său de a dobândi statut de observator al Rețelei Europene de Formare Judiciară (EJTN) şi dezvoltarea, în perspectivă, a cooperării în cadrul acestei Reţele.

La finalul evenimentului cele două instituții de formare a magistraților au semnat un Protocol de colaborare, care urmărește dezvoltarea și consolidarea relațiilor de colaborare între cele două părți.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate