Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

INM a semnat un Protocol de colaborare cu Institutul Naţional de Justiţie din Republica Moldova
02.04.2014 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității marți, 31 martie 2014, un comunicat cu privire la participarea directoarei Octavia Spineanu-Matei la a doua sesiune a Comisiei Interguvernamentale România – Republica Moldova pentru Integrare Europeană.

Reuniunea a stabilit direcţiile de cooperare viitoare în vederea sprijinirii parcursului european, cu accent pe implementarea viitoare a Acordului de Asociere, inclusiv a Acordului de Liber Schimb Aprofundat şi Cuprinzător UE – Republica Moldova, componentă integrală a Acordului de Asociere.

Octavia Spineanu-Matei, director INM, a subliniat buna cooperare cu Institutul Naţional de Justiţie din Republica Moldova (INJ) și a prezentat disponibilitatea pentru continuarea schimburilor de experienţă, sprijinirea reformei sectorului judiciar, organizarea de activităţi comune, precum și sprijinirea INJ în demersul său de a dobândi statut de observator al Rețelei Europene de Formare Judiciară (EJTN) şi dezvoltarea, în perspectivă, a cooperării în cadrul acestei Reţele.

La finalul evenimentului cele două instituții de formare a magistraților au semnat un Protocol de colaborare, care urmărește dezvoltarea și consolidarea relațiilor de colaborare între cele două părți.


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.