Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Print Friendly, PDF & Email

Modificari privind operatiunile de schimb valutar

27.09.2007 | JURIDICE.ro, SAVESCU & ASOCIATII
Abonare newsletter

In Monitorul Oficial nr. 654 din 25 septembrie 2007 a fost publicata Norma Bancii Nationale a Romaniei nr. 13/2007 pentru modificarea si completarea Normei Bancii Nationale a Romaniei nr. 4/2005 privind efectuarea operatiunilor de schimb valutar.

Intre entitatile – intermediari care pot efectua operatiuni de schimb valutar cu numerar si substitute de numerar pentru persoane fizice pe teritoriul Romaniei au fost incluse si sucursalele din Romania ale institutiilor de credit din alte state membre ale Uniunii Europene, inregistrate in Registrul institutiilor de credit.

A doua modificare consta in introducerea posibilitatii pentru entitatile – intermediari care pot efectua operatiuni de schimb valutar, in raport cu politica proprie in domeniul schimbului valutar, de a efectua si operatiuni de cumparare si vanzare de valute necotate, urmand ca la efectuarea acestor operatiuni sa fie respectate cerintele stabilite de norma pentru operatiunile de schimb valutar cu valute cotate.

Pentru STIRI.JURIDICE, SAVESCU & ASOCIATII

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate