Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Cele nouă conferințe dedicate noului Cod penal și noului Cod de procedură penală s-au încheiat
04.04.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 3 aprilie 2014, un comunicat cu privire la ultima conferință, din seria celor 9, dedicate noului Cod penal și noului Cod de procedură penală, organizate în cadrul Proiectului româno-elvețian “Asistență pentru consolidarea capacității instituționale în domeniul formării judecătorilor și procurorilor pentru aplicarea noilor legi”.

În cadrul evenimentului, Jean-Hubert Lebet, Ambasadorul Elveției, a felicitat CSM și INM pentru modul eficient în care au utilizat fondurile puse la dispoziție în cadrul programului de asistență, fiind organizate 250 activități de formare, de care au
beneficiat peste 6.000 de judecători, procurori și alți experți din cadrul sistemului judiciar.

Gheorghe Muscalu, vicepreședintele CSM, a subliniat importanța și utilitatea cestor acțiuni de formare și, totodată, a transmis mulțumiri finanțatorului proiectului, precum și Institutului Național al Magistraturii, pentru modul în care a organizat activitățile planificate.

Luând cuvântul, Octavia Spineanu-Matei, directorul INM, a ținut să mulțumească Statului Elvețian pentru contribuția generoasă, pentru co-finanțare și pentru modul în care a asigurat coordonarea programului. De asemenea, aceasta a mulțumit și Departamentului de formare continuă al INM, pentru deosebita implicare în derularea acestui proiect.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate