Varia
JURIDICE

Judecător sancționat cu diminuarea indemnizației


4 aprilie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Secția pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de miercuri, 2 aprilie 2014, admiterea în parte a acțiunii disciplinare formulată de Inspecția Judiciară împotriva Ș.I.V., judecătoare în cadrul Judecătoriei Focșani.

Motivul: săvârşirea abaterii disciplinare prevăzute de art. 99 lit. i) din Legea nr. 303/2004 (efectuarea cu întârziere a lucrărilor, din motive imputabile)

Sancțiunea: diminuarea indemnizației lunare brute cu 20% pe o perioadă de 2 luni

Secția pentru judecători a respins, ca neîntemeiată, acțiunea formulată împotriva judecătoarei pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzute de art. 99 lit. t) din Legea nr. 303/2004.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro