Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Detașare procuror în cadrul MAI. UPDATE: Respingere cerere de prelungire
31.03.2017 | JURIDICE.ro

 
Competition Law

Joi, 30 martie 2017, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea solicitării de prelungire a detaşării în cadrul Ministerului Afacerilor Interne a colonelului magistrat Petrovan Paul-Nicolae, procuror militar în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – nivel central.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

***

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de miercuri, 2 aprilie 2014, detaşarea în cadrul Ministerului Afacerilor Interne a domnului lt. col. magistrat Petrovan Paul-Nicolae, procuror militar şef al Serviciului pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracţiuni asimilate sau în legătură directă cu infracţiunile de corupţie din cadrul Secţiei de combatere a infracţiunilor de corupţie săvârşite de militari a Direcţiei Naţionale Anticorupţie – nivel central, pe o perioadă de 3 ani, începând cu aceeași dată.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.