Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Detașare procuror în cadrul MAI. UPDATE: Respingere cerere de prelungire
31.03.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 30 martie 2017, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea solicitării de prelungire a detaşării în cadrul Ministerului Afacerilor Interne a colonelului magistrat Petrovan Paul-Nicolae, procuror militar în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – nivel central.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

***

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de miercuri, 2 aprilie 2014, detaşarea în cadrul Ministerului Afacerilor Interne a domnului lt. col. magistrat Petrovan Paul-Nicolae, procuror militar şef al Serviciului pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracţiuni asimilate sau în legătură directă cu infracţiunile de corupţie din cadrul Secţiei de combatere a infracţiunilor de corupţie săvârşite de militari a Direcţiei Naţionale Anticorupţie – nivel central, pe o perioadă de 3 ani, începând cu aceeași dată.

Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.