TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Patru noi parteneri la MUŞAT & ASOCIAŢII
08.04.2014 | JURIDICE.ro


Structura de conducere a Societăţii de Avocaţi MUŞAT & ASOCIAŢII se modifică prin promovarea a patru noi parteneri – respectiv Mădălina Berechet, Mădălin Enache, Iulian Iosif şi Răzvan Graure, foşti Managing Associates în cadrul firmei. Totodată, Răzvan Graure a fost promovat în poziţia de Co-head al departamentului de Taxe şi Fiscalitate, iar Mădălin Enache, Co-head al practicii de Drept Penal al Afacerilor. Astfel, în prezent, echipa Muşat & Asociaţii este formată din 20 parteneri şi peste 100 de avocaţi şi alţi practicieni, informează TopLegal.ro.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate