« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 

Modificarea reglementarii activitatii de marketing pentru fondurile de pensii administrate privat
02.10.2007 | JURIDICE.ro, SOVA & ASOCIATII

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

In Monitorul Oficial nr. 671/01 octombrie 2007, a fost publicata Hotararea nr. 61/2007 a presedintelui Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private privind aprobarea Normei nr. 29/2007 pentru modificarea Normei nr. 25/2007 privind marketingul fondului de pensii administrat privat.

Modificarile vizeaza aspecte privind avizarea consultantilor de pensii private. In acest sens, a fost introdusa prevederea potrivit careia, in vederea obtinerii avizului in calitate de consultant de pensii private, denumirea societatii – agent de marketing persoana juridica – nu trebuie sa includa cuvantul „broker”.

De asemenea, cererea de avizare a consultantului de pensii private trebuie sa fie insotita, in plus, de certificatul constatator de la oficiul registrului comertului.

Se mai arata ca, in situatia in care un agent solicita rezilierea contractului de mandat, administratorul sau, dupa caz, agentul de marketing persoana juridica are obligatia ca in termen de 5 zile de la solicitarea agentului sa notifice Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private in vederea retragerii avizului acestuia.

Pentru STIRI.JURIDICE, SOVA & ASOCIATII

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.