Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Print Friendly, PDF & Email

Salubrizarea trece, prin lege, in competenta sectoarelor Capitalei

02.10.2007 | JURIDICE.ro, SOVA & ASOCIATII
Abonare newsletter

In Monitorul Oficial nr. 671/01 octombrie 2007, a fost publicata Ordonanta de urgenta nr. 92/2007 pentru modificarea si completarea Legii serviciului de salubrizare a localitatilor nr. 101/2006.

Potrivit modificarilor, serviciul public de salubrizare a localitatilor se organizeaza pentru satisfacerea nevoilor populatiei, ale institutiilor publice si ale operatorilor economici de pe teritoriul respectivelor unitati administrativ-teritoriale sau al sectoarelor municipiului Bucuresti.

Se mai arata ca alegerea modalitatii de gestiune a serviciului de salubrizare se face prin hotarari ale consiliilor locale, ale consiliilor locale ale sectoarelor municipiului Bucuresti sau ale asociatiilor de dezvoltare comunitara, dupa caz, in conformitate cu strategiile si programele de salubrizare adoptate la nivelul fiecarei localitati/sectoarelor municipiului Bucuresti.

De asemenea, contractele de delegare a gestiunii serviciului de salubrizare se atribuie numai pe baza hotararii de validare a procedurii de delegare a gestiunii, adoptata de consiliile locale, de consiliile locale ale municipiului Bucuresti sau de asociatiile de dezvoltare comunitara, dupa caz.

Pentru STIRI.JURIDICE, SOVA & ASOCIATII

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week