Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Activitatea instituţiei Avocatul Poporului în trimestrul I al anului 2014
11.04.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Avocatul Poporului a dat publicității joi, 10 aprilie 2014, un comunicat cu privire la activitatea instituției în trimestrul I al anului 2014.

Din document reiese că au fost acordate 4962 audienţe, dintre care 443 la sediul central şi 4516 la birourile teritoriale.

De asemenea, au fost soluţionate potrivit competenţei legale, 2421 petiţii. Dintre acestea, 1006 petiţii au fost soluţionate de către birourile teritoriale ale instituţiei Avocatul Poporului din Alba-Iulia, Bacău, Braşov, Constanţa, Craiova, Cluj-Napoca, Galaţi, Iaşi, Suceava, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Târgu-Mureş şi Timişoara, restul de 1415 fiind soluţionate la sediul central.

În prima parte a anului curent, Avocatul Poporului a efectuat 22 de anchete, vizând încălcarea mai multor drepturi fundamentale ale cetățenilor, și au fost emise 8 recomandări adresate instituțiilor publice ale statului.

La solicitarea Curții Constituționale, au fost formulate 233 de puncte de vedere privind excepțiile de neconstituționalitate.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.