« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 

MJ. Programul de formare a formatorilor în domeniul recuperării creanțelor
14.04.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Ministerul Justiției a încheiat vineri, 11 aprilie 2014, cea de-a patra sesiune a programului de formare a formatorilor prin consolidarea capacității de recuperare a creanțelor, potrivit unui comunicat.

Ministerul Justiției, prin intermediul Oficiului Național de Prevenire a Criminalității și Cooperare pentru Recuperarea Creanțelor Provenite din Infracțiuni (ONPCCRCPI), în colaborare cu Inițiativa STaR și beneficiind și de sprijinul INM, a organizat a patra sesiune a programului de formare a formatorilor prin consolidarea capacității de recuperare a creanțelor, sesiune dedicată în mod special investigațiilor financiare, abordându-se teme ce vizau expertiza contabilă, efectuarea și rolul său, transferurile electronice, frauda în domeniul achizițiilor publice, precum și sistemele alternative de plată. Formatorul în științe pedagogice din partea INM a insistat, în ultimul modul al acestei reuniuni, asupra îmbunătățirii abilităților de comunicare, precum și asupra tehnicilor de predare.

Participanții la cea de-a patra sesiune a programului au fost judecători, procurori, polițiști, dar și experți ai ONPCCRCPI.

Cu privire la proiectele viitoare ale ONPCCRCPI, cei 20 de formatori ce au luat parte la toate cele patru sesiuni de pregătire din cadrul acestui proiect urmează să fie invitați pentru a susține prelegeri cu privire la domeniul recuperării creanțelor provenite din infracțiuni.

 
Secţiuni: Drept penal, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD