Varia
JURIDICE

Elevii au vizitat Tribunalul Dâmbovița în cadrul programului Școala Altfel


15 aprilie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Tribunalul Dâmbovița a dat publicității luni, 14 aprilie 2014, un comunicat, semnat de jud. Gheorghe Popescu – purtătorul de cuvânt al acestei instanțe, cu privire la vizitele efectuate de elevi la instanță, în cadrul programului Școala Altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun.

Astfel, în perioada 7-11 aprilie, Tribunalul a fost vizitat de grupuri de elevi de la Seminarul Teologic Ortodox ”Sf. Ioan Gură de Aur”, Colegiul Naţional ”Ienăchiţă Văcărescu”, Colegiul Naţional ”Constantin Cantacuzino”, Colegiul Economic ”Ion Ghica”, Liceul de Arte ”Bălaşa Doamna”, Liceul Tehnologic ”Voievodul Mircea”, Şcoala Gimnazială ”Prof. Ilie Popescu – Şotânga” –  Şcoala Gimnazială ”Teiul Doamnei”- Teiş.

Cu ocazia vizitelor efectuate, elevilor le-au fost prezentate compartimentele de specialitate ale instanţei, atribuţiile acestora, li s-a explicat circuitul unui dosar, precum şi etapele procesuale până la soluţionarea unei cauze. Aceste vizite au rolul de a educa tinerii cu privire la activitatea instanțelor de judecată.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro