Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Echipa INM s-a calificat în Finala Competiţiei internaţionale THEMIS, Ediţia 2014


15 aprilie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității luni, 14 aprilie 2014, un comunicat cu privire la prima Semi-finală a Competiţiei internaţionale THEMIS pentru viitorii judecători şi procurori europeni, Ediţia 2014, etapă găzduită de Institutul Judiciar din Scoția și Colegiul Scoțian pentru Procurori, în perioada 8-10 aprilie.

Echipa INM, alcătuită din auditorii de justiţie Mălina Andreea Nițică, George Octavian Nicolae și Mihnea Valentin Stoicescu și coordonată de procurorul Tudorel Ştefan, formator cu normă întreagă al INM în domeniul dreptului Uniunii Europene, a reușit să se califice în Marea finală a Competiţiei, care se va desfăşura în Polonia, la Cracovia, în perioada 3-7 noiembrie 2014. Tema lucrării care a adus succes echipei a fost centrată pe analiza de ”Metode de evitare a riscului de victimizare secundară”. Alături de România s-a calificat și echipa Olandei în faza finală a competiției.

Tema de concurs a acestei etape a fost Cooperarea internaţională în materie penalăINM fiind reprezentată de încă trei echipe care vor concura în celelalte semi-finale, ce vor avea loc în lunile mai și iunie 2014, la categoriile Cooperare internaţională în materie civilă, Interpretarea sau aplicarea art. 5 şi 6 din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului şi Etică şi deontologie profesională.

 

 

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică