Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Echipa INM s-a calificat în Finala Competiţiei internaţionale THEMIS, Ediţia 2014


15 aprilie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității luni, 14 aprilie 2014, un comunicat cu privire la prima Semi-finală a Competiţiei internaţionale THEMIS pentru viitorii judecători şi procurori europeni, Ediţia 2014, etapă găzduită de Institutul Judiciar din Scoția și Colegiul Scoțian pentru Procurori, în perioada 8-10 aprilie.

Echipa INM, alcătuită din auditorii de justiţie Mălina Andreea Nițică, George Octavian Nicolae și Mihnea Valentin Stoicescu și coordonată de procurorul Tudorel Ştefan, formator cu normă întreagă al INM în domeniul dreptului Uniunii Europene, a reușit să se califice în Marea finală a Competiţiei, care se va desfăşura în Polonia, la Cracovia, în perioada 3-7 noiembrie 2014. Tema lucrării care a adus succes echipei a fost centrată pe analiza de ”Metode de evitare a riscului de victimizare secundară”. Alături de România s-a calificat și echipa Olandei în faza finală a competiției.

Tema de concurs a acestei etape a fost Cooperarea internaţională în materie penalăINM fiind reprezentată de încă trei echipe care vor concura în celelalte semi-finale, ce vor avea loc în lunile mai și iunie 2014, la categoriile Cooperare internaţională în materie civilă, Interpretarea sau aplicarea art. 5 şi 6 din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului şi Etică şi deontologie profesională.

 

 

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro