Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

MJ. Conferința privind obiectivele de referință stabilite de MCV


16 aprilie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Ministerul Justiției organizează în zilele de 15 și 16 aprilie, la București, conferința ”Modificări aduse de Noul Cod penal și de Noul Cod de procedură penală. Aspecte de drept comparat”, eveniment susținut în cadrul proiectului ”Continuarea măsurilor pentru realizarea de progrese privind atingerea obiectivelor de referință stabilite prin Mecanismul de Cooperare și Verificare”, proiect implementat în baza Acordului de finanțare ce a fost încheiat de Ministerul Afacerilor Externe al Regatului Țărilor de Jos și Ministerul Justiției în favoarea sistemului judiciar român, potrivit unui comunicat.

Această conferință este prima dintr-o serie de trei evenimente ce urmează a fi organizate în baza proiectului ”Continuarea măsurilor pentru realizarea de progrese privind atingerea obiectivelor de referință stabilite prin Mecanismul de Cooperare și Verificare”.

Evenimentul a fost deschis în prezența Excelenței Sale Matthijs van Bonzel, Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos la București și a secretarului de stat în Ministerul Justiției din România, Simona-Maya Teodoroiu, care și-a exprimat deosebita apreciere față de sprijinul venit din partea Regatului Țărilor de Jos, un partener strategic ce s-a implicat activ în toate proiectele din România ce au fost realizate pentru sistemului judiciar de-a lungul timpului. De asemenea, a fost prezent și Marian Trușcă, director adjunct al INM, alături de peste 40 de participanți, judecători de la nivelul curților de apel, al tribunalelor, al judecătoriilor, procurori din cadrul PICCJ, DNA, DIICOT, din cadrul parchetelor de pe lângă curțile de apel, tribunale și judecătorii.

Manifestarea se bucură de prezența unor experți sau formatori ce provin din ambele state partenere, judecător Martha Ingrid Veldt-Foglia din cadrul Curţii de Apel Haga, judecător Simona Franguloiu, Curtea de apel Brașov și judecător Mihail Udroiu, consilier al procurorului șef al DIICOT – formatori în cadrul Institutului Național al Magistraturii.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii