Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

CSM selectează un expert pentru elaborarea unui studiu privind accesul la justiție al categoriilor vulnerabile
17.04.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității miercuri, 16 aprilie 2014,  un anunț cu privire la selecția unui expert, în cadrul proiectului ”Îmbunătățirea accesului la justiție. O abordare integrată cu accent pe categoriile vulnerabile/Improving access to justice. An integrated approach with a focus on Roma and other vulnerable groups, pentru participarea la elaborarea unui studiu privind accesul la justiție al categoriilor vulnerabile, accentul fiind pus pe populația de etnie romă.

Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014 are ca obiective: reducerea disparităţilor economice și sociale din Spațiul Economic European, precum și întărirea relațiilor de cooperare între Norvegia, statul donator, și statele beneficiare.

Expertul selectat de CSM trebuie să îndeplinească anumite sarcini precum: participarea în cadrul a trei misiuni de evaluare de 5 zile fiecare, în perioada mai – septembrie 2014; elaborarea studiului privind accesul la justiție – aspecte teoretice, aspecte practice, concluzii/recomandări; și susținerea unor prezentări în cadrul a două seminarii, cel național cu privire la definitivarea studiului, 20-21 noiembrie 2014, și cel internațional de prezentare a concluziilor și recomandărilor studiului, 4-5 decembrie 2014, și în cadrul conferinței finale a proiectului din 12 februarie 2016.

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.