Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Print Friendly, PDF & Email

Limitele despagubirilor pentru RCA

10.10.2007 | JURIDICE.ro, SAVESCU & ASOCIATII
Abonare newsletter

In Monitorul Oficial nr. 686 din 9 octombrie 2007 a fost publicat Ordinul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor nr. 11/2007 pentru punerea in aplicare a Normelor privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de autovehicule.

Limita de despagubiri pentru pagubele materiale produse in cadrul unui accident, indiferent de numarul persoanelor prejudiciate, se stabile?te la:
– 150.000 euro – pentru anul 2008
– 300.000 euro – pentru anul 2009.

Limita de despagubiri pentru vatamari corporale ?i decese, inlcusiv pentru prejudicii fara caracter patrimonial, produse in cadrul unui accident, indiferent de numarul persoanelor prejudiciate, se stabile?te la:
– 750.000 euro – pentru anul 2008
– 1.500.000 euro – pentru anul 2009.

Pentru STIRI.JURIDICE, SAVESCU & ASOCIATII

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week