Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Vacantare funcții de director INM și director adjunct al INM responsabil cu formarea inițială


18 aprilie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 17 aprilie 2014, un anunț cu privire la vacantarea funcțiilor de director al INM și director adjunct al INM responsabil cu formarea inițială, începând cu data de 3 iunie 2014.

Astfel, CSM va demara procedura de numire a noii conduceri. Directorul și directorii adjuncți se numesc din rândul personalului de instruire de specialitate juridică al INM, al magistraților sau al cadrelor didactice din învățământul superior juridic.

Candidații vor depune la sediul CSM, în termen de 30 de zile de la data publicării anunțului, următoarele documente:
– cerere de candidatură;
– CV;
– plan managerial privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției;
– alte acte relevante.

În vederea numirii în funcție, candidații vor susține un interviu în fața Plenului CSM.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii