Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

A început recrutarea pentru admiterea în instituţiile de învăţământ proprii şi subordonate MAI, MApN și SRI
23.04.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Poliția Română anunță că în perioada 14 aprilie – 2 iunie 2014 se va desfășura recrutarea pentru admiterea în instituţiile de învăţământ proprii şi subordonate Ministerului Afacerilor Interne, precum şi în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale şi Serviciului Român de Informaţii, care pregătesc specialişti pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

Numărul de locuri alocat instituţiilor de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne pentru 2014 sunt următoarele:
a) Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti:
1. Specializarea ”Drept”, 40 de locuri;
2. Specializarea ”Ordine şi Siguranţă Publică”, 255 de locuri. dintre care 15 locuri pentru minorităţi (7 pentru rromi, 5 pentru maghiari şi 3 pentru alte minorităţi);
b) Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascăr” Câmpina, 500 de locuri, dintre care 10 locuri pentru rromi şi 5 locuri pentru alte minorităţi;
c) Şcoala de Agenţi de poliţie ”Septimiu Mureşan” Cluj–Napoca, 125 de locuri, dintre care 3 locuri pentru rromi şi 2 locuri pentru alte minorităţi;
d) locurile alocate M.A.I. la instituţiile de învăţământ ale M.Ap.N.:
• Învăţământ superior – studii universitare de licenţă:
– Academia Forţelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu, 50 de locuri;
– Academia Navală ”Mircea cel Bătrân” din Constanţa, 4 locuri;
– Academia Tehnică Militară din Bucureşti, 70 de locuri;
– Institutul Medico–Militar din Bucureşti, 15 locuri;
– Academia Naţională de Informaţii ”Mihai Viteazul” din Bucureşti, 10 locuri.
• Învăţământ postliceal (maiştri militari):
– Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre ”Basarab I” din Piteşti, 35 de locuri;
– Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale ”Amiral Ion Murgescu” din Constanţa, 2 locuri.

Cererile de înscriere la concursul de admitere în instituţiile de învăţământ superior pot fi primite de către structurile de resurse umane din cadrul inspectoratelor judeţene de poliţie şi Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, până la data de 2 iunie 2014. Pentru şcolile de agenţi de poliţie, înscrierea se poate face până la data de 14 august.

Pentru înscriere, candidaţii se vor prezenta cu actul de identitate, ocazie cu care le vor fi înmânate adresele pentru examinarea medicală şi pentru obţinerea foii matricole de la liceul absolvit.

Perioadele de desfăşurare, tematica şi bibliografia pentru concursul de admitere la instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale şi Serviciului Român de Informaţii pot fi obţinute de pe site-ul acestor instituţii.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti