Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

Abrogare prima de concediu pentru grefieri s.a.

16.10.2007 | JURIDICE.ro, SOVA & ASOCIATII
Abonare newsletter

In Monitorul Oficial nr. 695/12 octombrie 2007, a fost publicata Hotararea nr. 653/2007 pentru modificarea Regulamentului privind concediile personalului auxiliar de specialitate si personalului conex din cadrul instantelor judecatoresti si al parchetelor de pe langa acestea.

Prin Hotararea nr. 653/2007, au fost abrogate prevederile art. 7 alin. (1) din Hotararea nr. 186/2007 a CSM referitoare la dreptul personalului auxiliar de specialitate de a beneficia, pe langa indemnizatia de concediu si de o prima egala cu salariul de baza, platibile cu cel mult 5 zile inaintea plecarii in concediu.

Pentru STIRI.JURIDICE, SOVA & ASOCIATII

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Abrogare prima de concediu pentru grefieri s.a.”

  1. Lucian spune:

    Pai nu mai inteleg nimic!
    Daca a fost abrogat articolul 7 alin. (1) din Hotararea nr. 186/2007 a CSM, insa se mentine art. 23 alin. 1 din OG 8/2007, care au acelasi continut, cum se face ca se face vorbire de abrogarea primei de concediu pentru grefieri?
    Aici e vorba, parerea mea, de o neintelegere. Nu inteleg despre ce corelare a dispoz. art. 7 alin. 1 din Regulament cu cele din art. 23 alin. 1 din ordonanta este vorba de fapt, daca in regulament acest drept este abrogat, insa in ordonanta acest drept este mentinut. Zau ca nu mai inteleg nimic. Solicit lamuriri in masura in care se face cineva interesat de problema grefierilor, care, in mintea CSM-istilor, iau prea multi BANI! Sictir, monser! Rusine, domnilor!!! Halal!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week