« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept comercial
CRAZNIC
 

Incepe FARA SPAGA
17.10.2007 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Ieri, 16 octombrie 2007, a fost lansata la Parlamentul Parlamentului campania nationala FARA SPAGA, de catre Ministerul Justitiei in colaborare cu institutii publice centrale.

Campania nationala anti-coruptie FARA SPAGA este finantata de Uniunea Europeana prin programul Phare – Imbunatatirea luptei impotriva coruptiei, iar implementarea ei este realizata prin consultanta asigurata de consortiul Ramboll Management, Transparency International Romania, Fundatia CONCEPT si Agentia de publicitate CAP.

Mesajul central al campaniei este "FARA SPAGA! Fara imbogatiti din banii tai!", urmarind responsabilizarea cetatenilor in lupta impotriva coruptiei.

Campania se va derula in perioada octombrie-decembrie 2007 si isi propune cresterea gradului de informare a publicului larg cu privire la cauzele si formele de manifestare a coruptiei, contribuind astfel la cresterea capacitatii institutiilor si a cetatenilor de a lupta impotriva coruptiei mici.

Campania va presupune si:

  • diseminarea in institutiile publice a unor materiale informative privind prevederile legale si mijloacele de combatere a coruptiei mici
  • intalniri publice cu reprezentanti ai institutiilor publice centrale si locale, ai sectorului de afaceri, ai Guvernului si Parlamentului, precum si cu reprezentanti ai asociatiilor profesionale si ai mass-media in vederea cresterii capacitatii de combatere a coruptiei
  • campanii la nivelul institutiilor de invatamant din 10 centre universitare
  • dezvoltarea unui site de informare www.faraspaga.ro
  • emisiuni TV.

 
Secţiuni: Content, Drept comercial | Toate secţiunile
Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD