Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Facultatea de Drept a Universității Al. I. Cuza din Iași. Proiect pentru studenți și masteranzi
28.04.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Facultatea de Drept a Universității Al. I. Cuza din Iași a dat publicității vineri, 25 aprilie 2014, un comunicat cu privire la lansarea proiectului ”Studiile juridice între teorie şi practică”, proiect finanţat prin POSDRU, alături de Institutul Notarial Român.

Obiectivul central al proiectului constă în dezvoltarea aptitudinilor de muncă a 500 de studenţi şi masteranzi care studiază în domeniile drept şi administraţie publică aflaţi în etapa de tranziţie de la şcoală la viața activă, precum şi organizarea de stagii de pregătire practică pentru 250 dintre aceştia, în cadrul unor organizaţii care desfăşoară activităţi juridice.

Facultatea va publica pe site-ul oficial detalii privind eligibilitatea, condițiile de înscriere și calendarul de selecție.

Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.