Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept a Universității Al. I. Cuza din Iași. Proiect pentru studenți și masteranzi
28.04.2014 | JURIDICE.ro

Facultatea de Drept a Universității Al. I. Cuza din Iași a dat publicității vineri, 25 aprilie 2014, un comunicat cu privire la lansarea proiectului ”Studiile juridice între teorie şi practică”, proiect finanţat prin POSDRU, alături de Institutul Notarial Român.

Obiectivul central al proiectului constă în dezvoltarea aptitudinilor de muncă a 500 de studenţi şi masteranzi care studiază în domeniile drept şi administraţie publică aflaţi în etapa de tranziţie de la şcoală la viața activă, precum şi organizarea de stagii de pregătire practică pentru 250 dintre aceştia, în cadrul unor organizaţii care desfăşoară activităţi juridice.

Facultatea va publica pe site-ul oficial detalii privind eligibilitatea, condițiile de înscriere și calendarul de selecție.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.