Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

ANA. Întâlnire pentru implementarea Strategiei Naționale Antidrog 2013-2016
29.04.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Drept penal
JURIDICE - In Law We Trust

Agenţia Naţională Antidrog a organizat la sediul propriu o întâlnire cu partenerii publici și privați pentru discutarea capitolului referitor la ”Asistenţa consumatorilor de droguri” din Planul de acţiune 2013-2016 al Strategiei Naţionale Antidrog”. Aceasta reprezintă cea de-a treia întâlnire a grupului intersectorial de experţi din domeniul reducerii riscurilor asociate consumului de droguri (GIRRAD), potrivit unui comunicat MAI.

În cadrul întâlnirii s-au discutat activitățile din cadrul Strategiei Naționale Antidrog cu privire la cunoașterea situaţiei actuale, identificarea unor modalităţi de cooperare interistituţională prin conjugarea resurselor umane şi materiale, planificarea şi prioritizarea implementării activităţilor necesare pentru dezvoltarea sistemului naţional de asistenţă a consumatorilor de droguri.

Seria de întâlniri se încadrează în Planul de acțiune pentru implementarea Strategiei Naționale Antidrog 2013-2016, plan ce urmărește îmbunătățirea reacției la provocările din domeniul reducerii riscurilor şi consecinţelor negative asociate consumului de droguri, precum și îmbunătăţirea accesului consumatorilor de droguri injectabile la servicii de prevenire, consiliere, tratament, testare şi vaccinare HIV, HVB, HVC, TBC şi a altor boli asociate, în comunitate şi în sistemele privative de libertate.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti