Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Print Friendly, PDF & Email

Modificari privind taxele de autorizare, avizare si functionare in sistemul de pensii administrate privat

23.10.2007 | JURIDICE.ro, SOVA & ASOCIATII
Abonare newsletter

In Monitorul Oficial nr. 711/22 octombrie 2007 a fost publicata Hotararea nr. 64/2007 privind aprobarea Normei nr. 30/2007 pentru modificarea si completarea Normei nr. 3/2007 privind taxele de autorizare, avizare si functionare in sistemul de pensii administrate privat, cu modificarile si completarile ulterioare.

Potrivit dispozitiilor modificatoare, Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private percepe taxe pentru emiterea avizului de interpretare oficiala a reglementarilor in vigoare privind sistemul pensiilor administrate privat din Romania, precum si pentru emiterea deciziei de retragere a autorizatiei/avizului la cererea administratorului, depozitarului, auditorului sau a agentului de marketing persoana juridica, dupa caz.

De mentionat ca pentru emiterea deciziei de retragere a avizului agentului de marketing persoana fizica, Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private nu percepe taxe.

In cazul neplatii taxelor pentru emiterea avizului de interpretare oficiala a reglementarilor in vigoare privind sistemul pensiilor administrate privat din Romania, acordarea de asistenta, la cerere, in vederea infiintarii unei entitati supuse autorizarii sau avizarii de catre Comisie sau pentru acordarea de asistenta, la cerere, in vederea elaborarii unui document supus autorizarii sau avizarii de catre Comisie, cererile de emitere a avizului de interpretare oficiala sau de acordare de asistenta vor fi respinse.

Pentru STIRI.JURIDICE, SOVA & ASOCIATII

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week