Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Universitatea Româno-Americană. Cursuri de elită, cu reputați profesori internaționali


2 mai 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: ANUNTURI, Universitaria
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Universitatea Romano-Americana a dat publicitatii miercuri, 30 aprilie 2014, un comunicat cu privire la organizarea, in parteneriat cu Facultatea de Drept a Universitatii Columbia (SUA), Facultatea de Drept a Universitatii St.Thomas (SUA) si Facultatea de Drept a Universitatii din Siena (Italia), a unor cursuri de elita sustinute de reputati profesori internationali.

Vor fi organizate urmatoarele cursuri:
1. Profesor: Philip M. Genty, JD – membru marcant al corpului didactic al Facultatii de Drept a Universitatii Columbia, clasata pe pozitia a 4-a in topul facultatilor de profil din SUA.
Curs: Lawyering Skills: the Way to Effective Performance as a Counsellor and Advocate
Perioada: 5-9 mai, 2014
Orar: 9:00-10:50
Sala: Laborator MBA
Descriere: Cursul este axat pe relatia avocat-client si pe dezvoltarea abilitatilor de avocat. Cursul acopera mai multe teme: cum sa scrii eficient in calitate de avocat; intervievare si consiliere; dezvoltarea unui set de teorii pentru a construi un caz care sa ajute clientul sa isi atinga scopurile; capacitatea de a pleda. Cursurile se bazeaza pe o combinatie de prelegeri, discutii si simulari. Cursul utilizeaza o varietate de materiale suport incluzand coduri de etica, articole, studii de caz, exercitii si prezentari video.
2. Profesor: Federico Lenzerini, Dr. – profesor doctor in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din Siena (Italia), in cadrul programului de LL.M/J.S.D. Intercultural Human Rights al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii St.Thomas, Florida, SUA, consultant UNESCO la Paris si consilier al Ministerului de Externe al Italiei pe probleme de mostenire culturala.
Curs: International Human Rights Law
Perioada: 5-9 mai, 2014
Orar: 11:00-12:50
Sala: Laborator MBA
3. Profesor: Roza Pati, Dr. iur. – Director Executiv al programului de LL.M/J.S.D. Intercultural Human Rights al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii St.Thomas, Florida, SUA si Director al Human Trafficking Academy. Este membra a Consiliului pentru Justitie si Pace al Vaticanului.
Curs: Human Trafficking
Perioada: 12-16 mai, 2014
Orar: 9:00-12:00
Sala: Laborator MBA

Cursurile sunt oferite gratuit tuturor studentilor si absolventilor Universitatii Romano-Americane.
Pentru studentii de anul III si IV din cadrul Facultatii de Drept, participarea la oricare doua dintre cele trei cursuri prezentate este echivalata cu stagiul obligatoriu de practica.

Informatii si inscrieri:
Birou Relatii Internationale
Etaj 3, sala 305
Tel. +4-021.202.95.09 | +4-0372.120.121
E-mail: relatii_internationale@rau.ro

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro