« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Universitatea Româno-Americană. Cursuri de elită, cu reputați profesori internaționali
02.05.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Universitatea Romano-Americana a dat publicitatii miercuri, 30 aprilie 2014, un comunicat cu privire la organizarea, in parteneriat cu Facultatea de Drept a Universitatii Columbia (SUA), Facultatea de Drept a Universitatii St.Thomas (SUA) si Facultatea de Drept a Universitatii din Siena (Italia), a unor cursuri de elita sustinute de reputati profesori internationali.

Vor fi organizate urmatoarele cursuri:
1. Profesor: Philip M. Genty, JD – membru marcant al corpului didactic al Facultatii de Drept a Universitatii Columbia, clasata pe pozitia a 4-a in topul facultatilor de profil din SUA.
Curs: Lawyering Skills: the Way to Effective Performance as a Counsellor and Advocate
Perioada: 5-9 mai, 2014
Orar: 9:00-10:50
Sala: Laborator MBA
Descriere: Cursul este axat pe relatia avocat-client si pe dezvoltarea abilitatilor de avocat. Cursul acopera mai multe teme: cum sa scrii eficient in calitate de avocat; intervievare si consiliere; dezvoltarea unui set de teorii pentru a construi un caz care sa ajute clientul sa isi atinga scopurile; capacitatea de a pleda. Cursurile se bazeaza pe o combinatie de prelegeri, discutii si simulari. Cursul utilizeaza o varietate de materiale suport incluzand coduri de etica, articole, studii de caz, exercitii si prezentari video.
2. Profesor: Federico Lenzerini, Dr. – profesor doctor in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din Siena (Italia), in cadrul programului de LL.M/J.S.D. Intercultural Human Rights al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii St.Thomas, Florida, SUA, consultant UNESCO la Paris si consilier al Ministerului de Externe al Italiei pe probleme de mostenire culturala.
Curs: International Human Rights Law
Perioada: 5-9 mai, 2014
Orar: 11:00-12:50
Sala: Laborator MBA
3. Profesor: Roza Pati, Dr. iur. – Director Executiv al programului de LL.M/J.S.D. Intercultural Human Rights al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii St.Thomas, Florida, SUA si Director al Human Trafficking Academy. Este membra a Consiliului pentru Justitie si Pace al Vaticanului.
Curs: Human Trafficking
Perioada: 12-16 mai, 2014
Orar: 9:00-12:00
Sala: Laborator MBA

Cursurile sunt oferite gratuit tuturor studentilor si absolventilor Universitatii Romano-Americane.
Pentru studentii de anul III si IV din cadrul Facultatii de Drept, participarea la oricare doua dintre cele trei cursuri prezentate este echivalata cu stagiul obligatoriu de practica.

Informatii si inscrieri:
Birou Relatii Internationale
Etaj 3, sala 305
Tel. +4-021.202.95.09 | +4-0372.120.121
E-mail: relatii_internationale@rau.ro

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.