Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

INM prelungește termenul de înscriere pentru Școala de vară


7 mai 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității marți, 6 mai 2014, un anunț cu privire la prelungirea termenului de înscriere la Şcoala de vară pentru viitorii judecători, procurori şi grefieri în cadrul proiectului ”Asistență pentru consolidarea capacității sistemului judiciar din România de a face față noilor provocări legislative și instituționale”.

Prima ediţie a Şcolii de vară va fi organizată în perioada 23-27 iunie 2014 la Sinaia și se adresează viitorilor judecători, procurori și grefieri. Activităţile Şcolii de vară vor avea un pronunţat caracter practic şi vor fi organizate sub formă de ateliere de lucru în domeniul dreptului familiei şi a unor sesiuni de procese simulate.

Auditorii de justiţie de anul al II-lea care sunt interesaţi sunt rugaţi să transmită un CV si o scrisoare de intenţie, în format electronic, următoarei persoane de contact: Alexandra Zaporojanu, INM, e-mail: alexandra.zaporojanu@inm-lex.ro.

Candidaturile pot fi transmise până la data de 11 mai 2014 persoanei de contact menţionate.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii