Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Cluj. Cursuri pentru avocații definitivi
07.05.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Baroul Cluj împreună cu Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților – Centrul Teritorial Cluj, organizează în datele de 9 mai, 16 mai, 23 mai şi 30 mai 2014, între orele 15:00-17:00/19:00, o serie de cursuri pe teme de actualitate din domeniul legislaţiei penale şi civile.

Locurile de desfăşurare a conferinţelor asupra Noului Cod de Procedură Civilă sunt:
– Facultatea de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, str. Avram Iancu nr. 11 – pentru cursurile din 9, 23 și 30 mai 2014 și
– Facultatea de Drept a Universității Creștine Dimitrie Cantemir din Cluj-Napoca, Str. Burebista nr.2-pentru cursul din 16 mai 2014.

Taxa de înscriere este de 20 ron/persoană, urmând a se achita la secretariatul INPPA Cluj, de luni până vineri între 10:30 şi 13:30. Înscrierea se face în limita locurilor sălilor.
Se vor acorda două puncte de pregătire profesională continuă – pentru cursurile din 9, 23 și 30 mai și patru puncte – pentru cursul din 16 mai 2014.

:: anunț
:: program cursuri/program curs 16 mai

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti