Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Raportul privind evaluarea calității managementului ANI pentru 2013
09.05.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Consiliul Național de Integritate a dezbătut și aprobat în ședința de marți, 5 mai 2014, Raportul de audit extern independent privind evaluarea calității managementului Agenției Naționale de Integritate, realizat de compania Deloitte Audit pentru anul 2013, potrivit unui comunicat.

Astfel, în perioada 3 februarie – 7 martie 2014, o echipă de specialiști ai Deloitte Audit au evaluat calitatea managementului în cadrul ANI folosind diferite proceduri, precum: interviuri, analiza documentației și teste de detaliu.

Din Raport reiese că ”activitatea de management a fost îmbunătățită prin implementarea majorității recomandărilor incluse în Raportul de audit extern al managementului ANI pentru anii 2009, 2010, 2011 și 2012”.

:: Raportul integral

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate