Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Norel Popescu, ales membru CSM


9 mai 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat joi, 8 mai 2014, finalizarea centralizării de către Comitetul Electoral Permanent a rezultatului alegerilor ce au avut loc în datele de 6 și 8 mai, cu privire la alegerea reprezentantului tribunalelor ce urmează să ocupe locul de membru al CSM, potrivit unui comunicat.

Acest loc a rămas vacant ca urmare a încetării mandatului de membru al CSM, prin demisie, a lui Adrian Toni Neacșu.

În urma numărătorii voturilor, rezultatele sunt:
– Popescu Norel – judecător în cadrul Tribunalului Mehedinți – 340 voturi
– Popoiag Dragoș Constantin – judecător în cadrul Tribunalului Dâmbovița – 327 voturi
– Roman Natalia–Floarea – judecător în cadrul Tribunalului Specializat Mureș – 292 voturi
– Danci Dorin – judecător în cadrul Tribunalului Maramureș – 119 voturi.

Următoarea etapă constă în depunerea și soluționarea contestațiilor de către Plenul CSM până la data de 2 iunie 2014, iar până la data de 18 iunie, cel târziu, rezultatul votului să fie înaintat Biroului Permanent al Senatului României pentru validare.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii