Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

CSM respinge cererea unui președinte de instanță de a rămâne în funcție după împlinirea vârstei de 65 de ani. UPDATE: soluția ICCJ


25 noiembrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

24 noiembrie 2014: Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act în ședința de joi, 20 noiembrie 2014, de decizia nr. 416/05.11.2014 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de contencios administrativ şi fiscal, prin care a fost obligat CSM să acorde judecătorului Diaconu Gheorghe, preşedintele Curţii de Apel Piteşti, avizul anual pentru menţinerea în funcţia de judecător, după împlinirea vârstei de 65 de ani, până la data de 9 august 2015.

ICCJ a mai decis revocarea art. 2 din Hotărârea Plenului CSM nr. 823/2014, prin care s-a propus eliberarea din funcţie, prin pensionare, a judecătorului Diaconu Gheorghe.

***

9 mai 2014: Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis în ședința de miercuri, 6 mai 2014, respingerea cererii formulate de domnul judecător Diaconu Gheorghe, preşedintele Curţii de Apel Piteşti, de menţinere în funcţie, după împlinirea vârstei de 65 de ani.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii