Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Modificarea Regulamentului privind concursul de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri


9 mai 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât modificarea şi completarea Regulamentului privind concursul de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri, după cum urmează:
La articolul 13 alineatul (2), după ultima luniuţă se introduce o nouă liniuţă, cu următorul cuprins: „- responsabili de sală şi supraveghetori. Prin excepţie de la dispoziţiile alin. (1), aceste persoane sunt numite prin hotărâre a preşedintelui comisiei de organizare, de regulă, din aceleaşi categorii de personal ca şi membrii comisiei.”

La articolul 14 alineatul (1), litera f) se modifică şi va avea următorul cuprins: „f) instruieşte, înaintea susţinerii concursului, responsabilii de sală;”

Articolul 31 se modifică şi va avea următorul cuprins:
„Art. 31 – Termenele prevăzute de prezentul regulament se calculează potrivit dispoziţiilor art. 181 din Legea nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, republicat.”

Plenul a hotărât completarea Regulamentului privind concursul de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri, în sensul că preşedintelui comisiei de organizare îi revine desemnarea supraveghetorilor şi responsabililor de sală.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii