Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Curtea de Apel Alba Iulia. Concurs de promovare în funcţii de execuţie a personalului auxiliar de specialitate la instanţe superioare
09.05.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Curtea de Apel Alba Iulia a dat publicității vineri, 9 mai 2014, un comunicat cu privire la organizarea unui concurs de promovare în funcţii de execuţie a personalului auxiliar de specialitate la instanţe superioare.

Posturile pentru care se organizează concursul sunt următoarele:
– două posturi de grefier cu studii superioare gradul II la Curtea de Apel Alba Iulia;
– un post de grefier cu studii superioare gradul II la Tribunalul Hunedoara;
– un post de grefier cu studii superioare gradul II la Tribunalul Sibiu.

Se pot înscrie grefierii care îndeplinesc următoarele condiții:
– au o vechime de cel puţin trei ani în funcţia în care este încadrat;
– au obținut calificativul „foarte bine” în ultimii 3 ani;
– nu au fost sancţionati disciplinar după acordarea ultimului calificativ.

Îndeplinirea condiţiilor de mai sus se constată printr-un raport întocmit de compartimentul de specialitate al instanţei unde candidatul îşi desfăşoară activitatea.

Concursul va avea loc pe 11 iunie 2014, la sediul instanței din str. I. C. Brătianu, nr. 1. Cererile de participare, însoţite de raportul menţionat, se vor depune până la data de  29 mai 2014 inclusiv, la sediul Curţii de Apel Alba Iulia.

Concursul pentru promovarea în funcţii de execuţie la instanţe superioare constă într-o probă scrisă şi una practică din tematica anexată.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti