Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

CSM. Selecție experți formatori pentru proiectul de cooperare judiciară în materie civilă și comercială
12.05.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat vineri, 9 mai 2014, începerea procedurii de selecție a experților formatori pentru proiectul JUST/2013/JCIV/AG/4634 – Practical exercises in implementing the judicial cooperation in civil and commercial matters (Exerciții practice pentru implementarea instrumentelor de cooperare judiciară în materie civilă și comercială), potrivit unui comunicat.

În cooperare cu Institutul Național al Magistraturii, CSM va selecta experții formatori care vor lua parte la cele 6 seminarii și la conferința finală care se vor desfășura în cadrul acestui proiect. La fiecare seminar vor lua parte experți naționali, inclusiv experți străini specializați în cooperarea în materie penală, ce vor fi desemnați de partenerii externi ai proiectului, aceștia fiind Institutul de Formare Judiciară din Belgia, Institutul Judiciar din Bulgaria, Școala Judiciară din Polonia, Academia de Drept European, Școala Judiciară a Consiliului Superior al Magistraturii din Italia și Școala Judiciară a Consiliului General al Puterii Judiciare din Spania.

Documentele necesare pentru înscriere sunt:

formularul de înscriere completat,
– CV-ul în limba engleză,
– dovadă competență lingvistică (orice document care să ateste cunoașterea limbii engleze),
– o scrisoare de intenție, redactată în limba engleză, în conținutul căreia candidatul va explica motivele pentru care aplică pentru acest proiect, precum și în ce mod poate beneficia sau contribui la acest proiect (această scrisoare de intenție nu trebuie să conțină CV-ul candidatului).

Data limită de transmitere a acestor documente pentru înscriere este 1 iunie 2014.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti