Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal » Dreptul penal al afacerilor
Dreptul penal al afacerilor
DezbateriCărţiProfesionişti

DRAGNE & ASOCIAȚII, partener principal al ELSA București la Conferința Națională pe Fiscalitate, Ediția a IV-a


12 mai 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Societatea civilă de avocați DRAGNE & ASOCIAȚII a susținut, în calitate de partener principal Conferința Națională de Fiscalitate organizată de Asociația Europeană a studenților la drept ELSA București. Cele trei zile de conferință, desfășurate în sălile Facultății de Drept a Universității București au reunit în dezbateri pe teme vaste de fiscalitate atât practicieni din domeniul dreptului și al contabilității, profesori universitari cât și un număr de peste 100 de studenți din București, precum și din țară.

DRAGNE și ASOCIAȚII s-a implicat activ în proiectul de susținere a tinerilor pasionați de domeniul dreptului începând cu prima zi a conferinței când reprezentanții firmei au împărtășit cu studenții, într-o manieră interactivă, o parte din cunoștințele lor teoretice și practice. Av. Delia Boșman, Deputy Managing Partner a susținut un discurs interactiv pe tema contestării actelor adminstrativ fiscale, iar av. Alexandra Ologu, Senior Associate a detaliat noțiunile generale și principalele etape ale inspecției fiscale. Prelegerile s-au încheiat cu prezentarea av. Anastasia Opriș, Senior Associate, care le-a vorbit participanților despre evaziunea fiscală și implicațiile sale de natură penală.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii