Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională

Noi promovări în cadrul BIRIȘ GORAN


15 mai 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

După mutarea într-un sediu nou pentru a ține pasul cu creșterea echipei sale și a numărului de clienți, Biriş Goran anunță noi promovări: avocații seniori Mihai Nușcă și Ana Frațian devin Parteneri, iar Oana Olteanu și Teodora Oțetea devin avocați seniori (senior associates). Totodată, consultantul fiscal Sorin Biban este numit manager în cadrul departamentului de taxe.

Ana Frațian s-a alăturat echipei Biriş Goran în 2006, și are peste 12 ani experiență în fuziuni și achiziții, interne și transfrontaliere, precum și în închirierea de spații comerciale, industriale și de birouri. În prezent, Ana este unul dintre coordonatorii departamentului de drept societar/fuziuni și achiziții, unde se concentrează pe consultanța în tranzacții achiziții și vânzări de societăți, joint venture, și alte tranzacții de tip private equity. Ana a reprezentat diverse societăți, persoane fizice și fonduri care activează în domenii precum cel agricol, imobiliar, farmaceutic, al turismului, auto, energetic și sectorul serviciilor financiare și de leasing în proiecte de fuziuni și achiziții. Ana a fost de asemenea implicată în proiecte de natură reglementară și de încorporare în domeniul instituțiilor financiare nebancare.

Ana are experiență considerabilă în acordarea de consultanță unor clienți internaționali și români privind dreptul societar și comercial, inclusiv coordonarea tuturor fazelor procedurii de due diligence, planificarea și încheierea tranzacțiilor societare.

Mihai Nuşcă s-a alăturat echipei Biriş Goran în 2009 și coordonează practica în materie de litigii din 2012. Mihai are experiență de peste 10 ani în litigii civile, precum și de drept fiscal (în materie de TVA, preţuri de transfer şi restructurări), achiziţii publice și proiecte finanţate de Uniunea Europeană (UE).

Mihai are experiență considerabilă și în dosare de evaziune și criminalitate economică și reprezintă companii multinaționale din domenii precum energie, FMCG, telecomunicații și cosmetice, în verificarea conformității la nivel intern și în acțiuni împotriva angajaților care au comis acte de fraudă. Pe lângă acestea, Mihai a condus și procese având ca obiect ajutoare de stat și aspecte de dreptul concurenței.

În trecut, Mihai a fost implicat în elaborarea legislației agricole precum și a legislației cu privire la jocuri de noroc și cazinouri.
„În cadrul strategiei noastre de creștere pe termen lung, Biriş Goran a demonstrat un angajament continuu de a păstra oamenii talentați în sectorul serviciilor juridice. Cei doi parteneri noi au avut rezultate foarte bune, au dezvoltat practicile pe care le coordonează și vor continua să contribuie la succesul nostru în următorii ani. Îi felicităm pentru realizări și le dorim succes în viitor”, a declarat Gabriel Biriș care, de la începutul acestui an, a revenit în poziție de conducere, devenind unul dintre cei doi Parteneri Coordonatori.

Noii avocați seniori sunt:

Oana Olteanu s-a alăturat echipei Biriş Goran în 2008 și are o vastă experiență în litigii, arbitraj și procedura insolvenței. Se concentrează în special pe aspecte legate de conducerea societăților, litigii privind recuperarea datoriilor, litigii fiscale și vamale și aspecte de dreptul muncii.

Începând cu februarie 2012, a devenit de asemenea practician în insolvență autorizat, iar în această calitate acționează ca lichidator și administrator judiciar în numeroase dosare de faliment și insolvență în valoare de mai multe milioane de euro din întreaga țară, inclusiv pentru societăți industriale și imobiliare. În acest sens, Oana pregătește planuri complexe de reorganizare și se ocupă în mod regulat de întâlniri cu creditori.

Teodora Oțetea s-a alăturat echipei Biriş Goran în 2009 și se concentrează în principal pe aspecte legate de drept societar și IT. În privința dreptului societar, Teodora posedă o experiență considerabilă în procedurile de due diligence, fuziuni, divizări și restructurări. În cadrul practicii sale, Teodora se ocupă de toate problemele de drept societar pentru companii care activează în domenii precum energie, IT, real estate și media.

În materie de IT, Teodora a fost implicată în numeroase tranzacții și proceduri de due diligence care au implicat platforme IT și companii de software. Teodora este consilier autorizat în proprietate industrială.

Sorin Biban este membru cheie al echipei de taxe Biriş Goran încă din 2008. Cu o experiență de peste 9 ani în consultanță fiscală, Sorin s-a specializat în impozitare directă, revizuiri fiscale și proiecte de due diligence, precum și în asistență în cadrul inspecțiilor fiscale.  Sorin are responsabilitatea principală de a relaționa cu autoritățile fiscale cu privire la contestații, asistență în timpul controalelor fiscale, precum și în diverse aspecte de impozitare și de conformitate. A acordat consultanță unor clienți din diverse industrii precum FMCG, energie, farmaceutice și real estate.

Sorin este membru activ al Camerei Române a Consultanților Fiscali și membru al Camerei Contabililor Autorizați din România. De asemenea, este membru activ al echipei de consultanți AmCham care asista Ministerul Finanțelor Publice în modificarea și modernizarea Codului Fiscal și a scris numeroase articole pe teme de fiscalitate.

 

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică